I dag kom de varer som jeg havde bestilt ved Årstiderne, eller det vil sige, halvdelen af dem. Årstiderne havde igår meddelt mig, at deres leverandør af ænder ikke havde leveret som aftalt
Jeg stegte baconen sprød og dryppede den af på køkkenrulle, mens jeg ristede svampene. Herefter knuste jeg baconen og dryssede over svampene, hældte fløden ved, kogte op og vendte den friske kogte pasta i, sammen med tomater i halve
500 g oksekød i tern 1 li vand 2 okse bouillon terninger 1 då tomatpuré 1/2 li fløde 4 store gullerødder i tern 2 store løg i tern 2 røde peberfrugt i tern 1 tsk paprika Salt Peber Svits gullerødder og løg til de er søde og møre
Puha, bloggen har været forsømt de sidste par uger. Først var der pres på med afleveringer op til påskeferien - og så var der selve ferien, hvor Jennifer har været et smut hjemme i Danmark for at være sammen med Christoffer
Så skulle der laves hjemmelavet leverpostej - til julefrokosten i weekenden. Det her er en opskrift der også stammer fra min mor, men som jeg har tilføjet lidt til
Ristet rugbrød med spejlæg og avocado. Den her “opskrift” kan vel næppe kaldes en revolution, men den er sund, nem og hurtig at lave og alletiders som morgenmad eller frokost – og jeg tænker, det måske lige netop er dén slags, I har brug for her i juledagene med julefrokoster og hvad der ellers hører til
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.