en opskrift på nem og lækker guleærter med medister. -4-5 kartofler-2 gulerødder-1/4 knoldselleri-1 løg-1 porre-2 kviste frisk eller tørret timian. -2 dl Møllenrens guleærter (kan købes i kvickly)-1 spsk olie-1-1,5 L Bouillion. (Jeg kan selv bedst lide den lidt sprød/brun så den får lidt ekstra)Kom de guleærter i suppe gryden og kog 5 min. 2 gulerødder
Kom så de tørrede ærter i gryden og kog ca. (Kan spises i fase 2 og 3 af South Beach kuren - Hvis den skal spises i fase 1, skal man erstatte gulerødder og persillerod med eksempelvis mere knoldselleri). 4 gulerødder. 1 pakke tørrede guleærter. 4 gulerødder. 1 pakke tørrede guleærter
B. u. t. e. r. n. s. q. a. h. -. p. (. 4. ). [. i. o. F. j. d. ]. 2. k. m. ø. ½. b. f. å. l. g. 1. v. 6. y. c. 0. S. æ. G. A. ,. K. T. M. P. 7. 5. 3. V. L. N. E. J. I. Y. D. C. 8. &. U. x. H. w
S. å. b. l. e. v. d. t. o. n. s. a. g. D. ,. h. r. m. i. f. k. æ. j. p. y. u. ø. M. H. (. c. ). F. 3. L. T. B. P. -. K. Æ. R. I. G. V. E. O. 4. 2. 5. 0. ½. 1. w. &. J. D l
ca. 800g Gul Creme. ½ l. mælk. 200g sukker. 50g æg. 50g majsstivelse. 1tske vaniljesukker. 1. Kom mælken og 200g af sukkeret i en gryde og lad det kåge op
Endnu en glutenfri og mælkefri kage. I søndags var jeg oppe hos min far og fik lige taget mig sammen og pelsede hans solbærbuske - næsten 2 kg, fik jeg plukket, og så tog det endda kun en times tid - herligt
Skyl og gnub de gule beder og kog dem i en gryde med vand, som bringes i kog med salt. Da jeg den anden dag alligevel var i gang med at sylte rødbeder, kogte jeg også de 2 store gule beder jeg havde købt ugen forinden. 2 store gule beder. 2 store gule beder
Den færdige gule sagosuppe, serveres med rosiner eller svesker. Det er vidst mest min fars fortjeneste, at vi ind i mellem spiser denne småspøjse og gammeldags ret
Igen, igen, en kageopskrift, men kage smager altså bare godt. Men endnu engang må jeg også gøre opmærksom på, at dette ikke er den allermest syndige kage af slagsen - for den er helt uden fedtstof, hvilket gør at den er noget mere let end den klassiske banankage, og det synes jeg er rigtig lækkert
Tilsæt den gule karrypasta og rør godt rundt. Det er næppe nogen hemmelighed at der i Thailand findes en lang række forskellige typer karry og at de 3 største er Gul karry (Yellow Curry), Rød Karry (Red Curry) og Grøn Karry (Green curry)
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.