D. e. t. k. a. n. m. å. s. v. i. r. l. d. b. o. p. f. ,. g. j. u. y. h. ". -. S. æ. ). O. (. 2. 1. c. 5. 0. L. ø. K. T. 4. E. ½. 8. P. G. V. N. 7. R. H. J. A. B. M. z. C. F
Kryder med salt og peber. Del kartoflerne i halve. Spæd til med hønsekødsfond ind imellem. I et ildfast fad lægges de frosne ærter samlet herefter kyllingestykkerne og tilslut de halve kartofler
J. u. l. e. s. t. m. n. i. g. a. d. o. r. f. p. j. h. k. ,. å. O. v. æ. b. y. D. ø. H. ½. A. K. R. 2. I. 1. 3. 0. c. F. S. V. L. 5. -. 8. 4. B. 6. T. 7
Skær kartoflerne i tern, gerne med skræl, og put dem i en lille plastikpose. Jeg spiste retten med Gulerødder med Chili, som også findes her på bloggen
Jeg lavede en frisk spidskåls-fennikel salat med masser af citrus dressing og serverede hertil ovnstegte søde kartofler som fint opveje syren fra salaten
The post Mørbradgrydemed masser af grønt appeared first on Grydelappen. Opskriften fandt han hos Newyorkerbyheart og med udgangspunkt i denne og lidt småjusteringer og andre krydderier blev det til en skøn aftensmad
Disse halve, fyldte og dobbeltbagte kartofler kunne også sagtens fyldes med rester, men jeg har denne gang kørt dem rimeligt simple med hytteost, frisk persille, forårsløg og krydret dem med en smule sennep, godt med salt og peber og drysset med cheddar på toppen, der smelter og bliver sprød i ovnen
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.