H. a. r. b. g. t. e. n. l. i. p. o. u. d. s. h. f. ,. å. v. y. D. m. k. j. æ. O. N. w. q. -. ø. ). G. (. 1. 2. 4. 5. 0. 3. +. ½. 6. L. c. R. M. P. T. S. V. B. J. E
Serveres lune med en god kop kaffe, te eller kakao. Inden opskriften kommer, så skal det lige siges, at gulerodsbollerne er forholdsvis sunde, men husk at der stadig er fedt fra kerner og hvidt mel
Dog er der én ting, der alligevel gør, at de her gulerodsboller skiller sig ud fra mængden. Jeg beklager, at der har været lidt stille fra min side på det sidste, men jeg har simpelthen haft så travlt med lektier, træning, en smule arbejde, lidt AT-synopsis (gymnasiet er fyldt med fancy forkortelser), og hvad hverdagen ellers byder på
Du kan for den sags skyld også vælge at skifte gulerødderne ud med andre grøntsager/rødder. Du kan nu vælge at pensle bollerne med vand, mælk eller æg eller du kan lade hver
Gulerodsbollermed havregrød, rugmel og rosiner (ca. Som du måske har spottet, er den her opskrift en variation over opskriften i mit tidligere indlæg om gulerodsbollermed havregrød
Den originale opskrift er med almindelig hvedemel og solsikkekerner, men her har jeg også brugt rugmel, græskarkerner oghørfrø, så det kan varieres efter hvad du bedst kan lide og hvad du lige har hjemme
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.