V. a. n. i. l. j. e. m. o. u. s. g. v. r. k. t. Ø. 2. 6. 1. /. 4. p. f. ø. d. 7. 5. ½. z. æ. M. h. y. c. ,. 0. b. (. w. ). H. T. P. A. -. S. q. å. R. W. B. K. x. G. C. y l
Smelt det vegetabilske fedtstof. Nyd din tilværelse med disse vafler, som er lavet på grahamsmel. Vaflerne er en mere grov udgave af de almindelige vafler og er derfor rig på fuldkorn
Det kom der dette ud af. Det resterende fløde piskes. når det er blandet, vendes det med flødeskummet. Nu hvor foråret har ramt Danmark, ville jeg forny mig og eksperimentere lidt
D. e. n. s. i. d. t. m. å. h. a. r. v. æ. p. o. l. f. g. b. k. ,. J. u. y. -. j. M. ø. S. V. é. O. F. ). I. C. 3. 7. 5. 0. 2. 1. /. c. 6. G. H. (. P. T. B. L. K. N. R. A. E. D l
Så er det tid til anden omgang af kagerne fra brylluppet. Denne gang er det mudcaken, som er i spotlight - og ja, det er endnu en Mette Blomsterberg-opskrift
Det er selvfølgelig et luksusproblem, da det betyder, at der faktisk er kage til to dage. Det er for mig dog stadig uvist, da de straks forsvandt, da jeg serverede dem for noget familie tidligere i dag
Kagen er Karinas den letteog fyldet er Mette Blomsterbergs blåbærcreme Borden på den nest nedereste blev ødelagt under transport så det er "bagsiden" af kagen der kom forest
) Og hallo - når der ingen fedtstof er i, så er det altså helt lovligt, at der er en smule sukker i. ) Den er nemlig også lækker at nyde lun, men hvis du vil have glasur, frosting eller andet ovenpå, så vent til den er helt afkølet
Nogle gange vil man gerne forkæle andre uden at det behøver tage flere dage at overtrække og pynte. Kagen bestod af mørk chokoladetrøffel mousse, nougatcreme med hakket nøddekrokant, hjemmelavet hindbærsyltetøj imellem lyse lagkagebunde dryppet med lidt sherry og pyntet med roser sprøjtet af hindbær trøffelcreme
Sponge cake er meget brugt som lagkagebunde i USA, og er også det de bruger i Cake Boss på TLC. Jeg vil mene at det afhænger af hvad den skal bruges til
Kagerne er fyldt med sundt fedt fra nødderne og er sødet på en naturlig måde med dadler og honning. Det er en sund dessert som kræver lidt timing og forberedelse, men det er tiden værd