Mini-trøffelkugler er en sand vinder herhjemme. Lidt inspiration til efterårshygge. De er utrolig nemme at lave, og kan stå på køl i flere dage (hvis de holder så længe)
De fleste af jer kender til mit lille “problem” med at jeg i perioder bliver afhængig af nogle af de søde sager, jeg laver (af tidligere og til tider stadige afhængigheder, kan jeg eksempelvis nævne mine snickersæg, trøffelkugler og kanelsnegle) – og de her fantastiske guldkarameller må i den grad siges at være blevet én i rækken… Jeg har spist mange
Trøffelkuglerne skal tørre ved stuetemperatur i et par timer. Dyp og tril trøffelkuglerne i tempereret flødechokolade og tril til sidst de overtrukne trøffelkugler i stødt kanel
8) Efter 20 minutter tager du chokoladen ud og triller de små chokoladetoppe til trøffelkugler. 10) Vend trøffelkuglerne i kakaoen, kom dem i et fad eller beholder, og sæt dem på køl natten over. 11) Kom trøffelkuglerne på glas eller i en fin pakke og hold dem på køl, indtil de skal spises ca 20 stk
Hvis der skulle blive lidt rester tilbage, kan de med fordel bruges til trøffelkugler. 14 stk. Bland sukker, vaniljesukker, smeltet margarine, æg og de mosede bananer
TRØFFELKUGLER (25 stk. )De smelter på tungen, perfekte til gæster med en sød tand. 200 g mørk chokolade 70 % eller 85 % kakaoindhold2 1/2 dl piskefløde1/2 dl friskpresset appelsinsaftDRYS
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.