Da jeg fornyligt er blevet opereret - igen, denne gang for brok, som følge af sidste operation, hvor jeg fik fjernet min galdeblære, har maden herhjemme vist gået lidt på bedste beskub
De her koteletter blev rigtig dejlige og det bliver jo altid ekstra dejligt når solen skinner og det er dejligt varmt, som vi har det nu her i denne skønne påske
Jeg har haft disse store koteletter liggende i fryseren i et stykke tid og har ikke rigtig vidst hvad jeg skulle stille op med dem - så fik jeg den ide, at de måske kunne langtidssteges, så det har jeg prøvet at gøre sådan her
Forleden lavede jeg disse dejlige saftige kyllingeoverlårstykker. Min gode vendinde Anna gav min sin hemmelighed på, hvordan man får dem dejligt saftige og møre
1 culotte steg - jeg brugte ca. 2 kg culotte til 7 voksne og 5 børnmarinade af. 2 spsk rødvin½ spsk balsamicoedikke1 spsk soya ½ tsk salt peber2 store fed hvidløgKødet ridses på kryds og tværs i fedtlaget
Til forret forleden dag lavede jeg de her skønne lakseruller inspireret af opskriften her. Jeg lavede 2 slags lakseruller - dem som jeg skriver om nu og de her - lakseruller med laksemousse i
Den her opskrift er inspireret fra arla. dk, men jeg har lavet den om til det jeg lige havede ved hånden og brugt lidt andre krydderier og i det hele taget lavet den lidt på min måde
Her kommer så endnu en version af min dejlige æblebradepandekage. Det er den samme grundopskrift som jeg har på bloggen i forvejen, men tilsat smuldre dej på toppen - det giver lige et ekstra pift
I denne dejlige grill tid er der mange måder at tilberede det forskellige kød på. Denne gang valgte jeg at lave en pesto som skulle give smag til mørbraden
Jeg undlod det tørrede frugt, da mine piger ikke er så vilde med det og erstattede dem med mandler og paranødder - men det er jo op til enselv at putte tørret frugt i - det kan være rosiner, tranebær, abrikoser, dadler, svesker, mango eller hvad man nu selv synes
Den her opskrift er en jeg tit vender tilbage til - her hjemme er vi rigtig glade for den og når jeg serverer den for gæster er de også altid begejstrede
Store bagekartoflerFyld. skinkestrimlerpeberfrugt i terntomater i ternagurker i ternmajsforårslæøg i tynde skivericebergsalat i strimlerananas i små stykkerolivenfeta i ternhvidløgssmør Se opskrift under tilbehørbearnaisedressing Se opskrift under dressingerKartoflerne prikkes over det hele med en gaffel og sættes i ovnen ved 200 grader i 1½ til 2 timer alt afhængigt af, hvor store de er
Den her banankage er bagt efter den klassiske Karoline opskrift. Jeg har dog i stedet for at bage den i en rugbrødsform/kageform bagt den i bradepande og skåret chokolade i tern og puttet i kagen istedet for at lægge smeltet chokolade over kagen