D. e. t. r. j. o. f. d. a. g. ,. m. å. n. l. i. k. s. æ. O. h. v. p. z. I. u. y. b. V. ). M. c. (. C. -. H. ø. N. 2. 5. 0. J. F. B. S. G. L. P. 3. 1. ½. 4. 8. R. é. T. /. E. K. . w
Pizza er en af mine absolutte livretter, og jeg plejer at sværge til den slags der kun har en lille smule fyld, normalt kød, og som dermed ser temmeligt italiensk ud
Jeg er svært, svært glad for pizza - og efterhånden er det kun de hjemmelavede der dur. Mens ferien blev tilbragt i sommerhuset, uden min elskede lavasten, meldte pizzalysten sig og så måtte der improviseres
Ja, det er nemlig ikke fyldet på denne pizza, der er kartofler, men bunden. Jeg fandt for en uges tid siden en opskrift på pizza, hvor bunden var lavet af kartofler, og da vi i går lå inde med en del kartofler, var det da værd at prøve - også for at forsøge at lave en pizza uden "mel"-bund
1. Start med at tænde ovnen på 220 grader. 2. Svits porrerne i olie og sojasauce i ca. 2 min. 3. Pizzabunden smøres med en blanding af tomatpure, tomatsauce og tomatketchup
Jeg kan godt lide det får lidt farve, så mine pizzaer fik 15 minutter. Andetsteds på denne blog findes der en fantastisk pizza opskrift – i det indlæg nævnes der, at der også findes en anden slags pizza, og at en opskrift på den type pizza, kunne tænkes at finde vej til bloggen
Sprød kartoffelpizza (2 stk). En hurtig hverdagsret at lave, hvor man kan vælge at købe en rulle pizzadej, og bruge kartofler fra dagen før, hvis det skal gå stærkt