Tomatsalaten er et perfekt miks af smag og konsistens, da den indeholder både sødme fra tomaterne, syrlighed fra dressingen og skarphed fra løgene, og derudover indeholder den en behagelig blødhed i biddet i mozzarellaenog tomaterne, og knasende friskhed fra løgene
Melonsalat medmozzarella, serrano, avocado, pinjekerner, basilikum ogbalsamico. Jeg havde den største lyst til melonsalat medmozzarella, og så tilsatte jeg lidt efter smag og udbud i supermarkedet
Tomatsalat. 4 stk kyllingebryst steges ved mellem varme i længere tid , så bliver det saftigt og lækkert , aldrig høj varme. 300 g græsk yougurt 10 % 500 g blomkål i små buketter 1 spsk dijon sennep 1 tsk karry 1 tsk salt 1/2 spsk sukrin gold eller 1 spsk honning Det hele blandes sammen og pyntes med forårsløg
Bland marinaden sammen og pensl mørbraden med det. Det er især brugt i det italienske køkken og kommer fra inddampet druemost - ikke just det mest indbydende at tænke på, men om ikke andet, har Balsamico en egenskab, som gør at maden får en mere sød aromatisk smag, end alle andre former for eddike
Smuldr til sidst fetaen over salaten og server den med det samme. Skær tomaterne i skiver og fordel dem i bunden af et fad eller på en stor tallerken i et lag
In a large skillet over medium heat, heat oil. Add crushed tomatoes, basil, and crushed red pepper flakes and stir until combined and warmed through, 3 minutes. Top each breast with 1 slice mozzarella and cover with a lid until melted. 4 slices mozzarella
Peberroden giver lidt variation til den traditionelle tomatsalat, ligesom det også er vigtigt at du vælger nogle modne tomater og lader dem ligge lidt og trække i salt
Klip basilikum over, Bland olie og eddike med salt og peber og hæld det over. salt og peber. Skær tomater og mozarella i skiver og læg det pænt i et fad
sammen med brød eller som tilbehør til varm mad. I øjeblikket kan man købe store, lækre tomater på stilk i Netto, og min vindueskarm bugner af krydderurter
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.