Hvidchokoladekagemed appelsin og solbær – så lækker og intens i smagen. Svampet, intens smag af karamel og hvid chokolade krydret med syrligheden fra både appelsin og solbær
Hvidchokoladekage. Prik dejen med en gaffel og forbag den midt i ovnen. Bland mel, chokolade og mandler og vend det forsigtigt i æggeblandingsen sammen med hindbær, limeskal og -saft
Både med marcipan, mandler, bær og chokolade, hvad mere behøver en kage for at blive god. Man har virkelig behov for en optur og hvad er mere rart end en hyggelig dag med fejring af et familiemedlem og god mad samt hygge
H. v. i. d. c. h. o. k. l. a. e. g. r. s. m. u. E. (. å. ). n. f. p. t. b. ø. D. j. ,. y. J. æ. M. /. 2. 0. 1. 4. 9. -. #. O. 3. 5. é. 6. 7. S. P. R. L. K. ". F
Jeg er stor fan af alternativer til søde sager, og jeg elsker at bage kager – men det var bare ikke lige chokoladekage, jeg endnu engang ville kaste mig ud i
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.