I. a. n. l. e. d. i. g. f. t. A. m. r. k. s. v. ,. å. h. G. o. '. M. D. p. æ. -. ). O. u. y. N. j. b. ø. +. ". J. P. 1. F. T. (. c. 6. 8. /. 2. 3. x. V. H. Æ. R. 5. 4. 9. 0. S. B. L
I. d. a. g. h. r. j. e. b. t. æ. l. c. u. p. k. s. J. v. i. n. m. o. ,. y. ). f. ø. E. w. O. 1. 4. D. 0. /. 2. 5. -. 3. K. S. C. Y. F. å. H. é. Æ. N. R. 6. B. ) g
J. e. g. l. s. k. r. æ. b. t. ,. m. n. h. a. d. i. f. ø. p. v. A. c. I. o. ". L. j. å. D. 3. 0. u. M. 1. 5. 4. /. 2. S. T. P. F. y. -. H. R. B. 8. C. K. (. )
Læg derefter stykkerne over fyldet. Kan servers med enten flødeskum, creme fraiche eller vaniljeis. Hvis dejen bliver for mørk inden at pien er færdig, kan man dække den til med sølvpapir
Udover alle småkagerne, jeg har fået bagt i weekenden, blev det også til en lille tærte til dessert. Opskriften, som er fra min American Pie kogebog kommer her
Super simpel apple crumble pie (og æblesaft). Her er det vigtigt ikke at spare på sukkeret, da man ellers ikke kan få den gode skorpe som er så lækker for apple crumple pie
Disse kyllingwraps med stærk krydret kylling og flødeost er fantastiske. Kombinationen af den stærke chili marinerede kylling og det syrlige fra flødeosten smager dejligt sammen
Lækker fyldig American applepie. Kom æblestykkerne ned i så de overlapper hinanden hele tiden, hvis der er noget "sukkersovs" tilbage på panden så hæld det gerne over til slut
Derfor fandt vi en god undskyldning for at mødes over en omgang mad, nemlig en thanksgiving dinner. Det blev afholdt i fredags, og hertil havde jeg medbragt denne skønne pumpkin pie
Opvarm derefter fløden og hæld den over chokoladen. Når det hele er smeltet og rørt sammen, kommes husholdningsfilm helt ned til overfladen – og lad det stivne på køl i til dagen efter
Den eneste ting jeg vil lave anderledes til næste gang, er at lave kyllingen i større stykker, så kan man selv bide dem over, istedet for at rode efter den i gryden imellem nudler og grøntsager
Fordel kødsaucen i et smurt ovnfast fad og læg ‘et låg’ af kartoffelmos over. I første omgang glattes kartoffelmosen pænt ud med en spartel – dernæst laves mønster med en gaffel (se billede) og drys over med pankorasp og lidt ekstra parmesan
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.