LCHF-sushi med blomkåls-ris
LCHF-HVERDAG
LCHF-HVERDAG
  • Vurder denne opskrift!
  • Din vurdering
Samlet vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • Til 10 ruller brugte vi
  • 1 blomkålshoved
  • 200 g Philadelphia (i andre opskrifter står der 150 g - men vi synes, der skulle 200 g til ved vores)
  • 2 spsk risvineddike
  • 1 pk nori-tang med 10 plader
  • 1 bambusmåtte til at rulle med
  •  
  • Som fyld (det kan du jo variere efter smag)
  • 200 g frisk laks
  • 200 g frisk tun (husk at fisken skal have været frossen i 24 timer og så tøet op igen)
  • 1/2 agurk
  • 1 avokado
  • 1 gul peber
  • 10 grønne asparges

Instruktioner

Kommentarer

Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.