Lækre chokolademuffins der gemmer på en overraskelse i midten i form af chokolade/karamel. De er dejligt snasket og klistret i midtenog der gemmer sig også små chokoladestykker rundt omkring, så du får næsten ikke en mere intens chokolademuffins som smager fantastisk
En kakaomørdejsbund, et lag flydende karamelsauce som "oozer" ud af kagen når man skærer et stykke og en lækker, lidt snasket chokoladekagedejmed mørk chokolade i, påtoppen
Chokolademuffins har kun én ulempe … eller to måske – de er vanedannende og de forsvinder som dug for solen, så lav endelig dobbeltportion eller tredobbelt, ellers er der med garanti ikke nok
J. a. m. i. n. e. u. f. s. k. l. g. t. d. o. r. (. M. j. ,. y. ø. C. h. b. ). æ. p. å. v. N. c. D. S. 1. 2. 0. 5. 4. 3. B. T. F. L. -. H. w. I. z. . n l
Så prøv at lave en sød wrap af resten og spis med hytteost og frisk frugt på farten. Dette er nogle af de hurtigste muffins jeg nogensinde har bagt, så skal din kagetrang stilles NU, så læs med
Bland det våde samme med en ske ( ikke piske). Men denne opskrift – er rigigt rigtig nem og kagerne bliver super luftige og svampede – lige som de skal være
O. p. s. k. r. i. f. t. e. n. æ. l. 1. 2. o. g. u. d. m. ,. a. ø. c. h. 3. 7. 5. b. v. 0. å. j. (. ). /. 4. X. L. q. 6. y. %. B. I. V. S. -. 8. A. J. K
F. æ. r. d. i. g. e. c. h. o. k. l. a. m. u. f. n. s. b. t. p. S. å. j. v. ). J. y. ø. N. D. M. ,. C. 2. 0. (. 1. 5. 4. 3. /. R. T. é. K. B. -. V. . n g
Er du også træt af den traditionelle kakao-glasur, som man altid ender med at komme på sine kager. Når karamellem bliver gylden, skal den tages af med det samme, så den ikke brænder på
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.