Det er ikke nemt at tage et ordentligt billede af de lækre hakkebøffer i den dejlige sauce, men lad dig ikke snyde, for her er virkelig en lækkerbisken, der sagtens kan gøre sig til på bordet, når der er gæster
Mærk under vejs med en kødnål – kålen skal stadig have bid. Del kødet i 4, form bøfferne i hænderne – først til en kugle, dernæst formes de til bøffer med en kniv på skærebrættet uden af kanterne sprækker
Da Karolines Køkken® Tomat & cremefraiche Pastasauce næsten er umuligt at opdrive i butikkerne, erstattede jeg det med en version fra Jamie Oliver, den er lidt til den syrlige side, men passer stadig godt ind i denne ret
Hakkebøf med knasende sprød rødkålssalat med bid i -. En let, lækker og sund hverdagsret der også giver øjne noget at se på, med de skønne farver der er samlet
Hakkebøf, stegt med et sprødt lag dukka. Dukka er egentlig bare en blanding af forskellige groftstødte frø og krydderier, og enhver husmoder med respekt for sig selv i de egne, hvor dukka er daglig kost, har sin egen blanding
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.