Pizzaen består af ricottacreme, parmaskinke, rødløg ogbasilikum. Når de er færdige toppes de med det resterende fyld, parmaskinke, basilikumog serveres straks - gerne med et godt glas rødvin
Jeg er vild med tun på pizza (okay jeg er bare generelt vild med tun), og sammen med søde kartofler, forårsløg, rødløg, frisk mozzarellaost, frisk basilikumog den lækreste hjemmelavede tomat pizzatoping bliver det ikke bedre
Smør pizzasauce på pizzabundenog drys ost ovenpå. Sidst jeg havde gæster lavede jeg en pizza. Helt kedeligt med færdigkøbt bund og det hele, men uden at den blev kedelig af den grund
J. e. g. f. å. r. a. l. d. i. n. o. k. p. z. ,. m. s. ø. v. æ. E. b. u. t. c. -. y. j. Ø. h. P. K. C. B. 2. I. 1. (. ). 0. 3. %. 7. F. T. L. S. 4. 5. H
Pizzamed hjemmelaget pizzasaus, god skinke, små smaks tomater, hjemmelaget pesto av basilikumog masse revet ost ✿ Toppet med fersk ruccola ogbasilikum ved servering
Du kan se en glimrende opskrift på dejen til pizzabunde her, og ellers er det jo langt hen ad vejen at smide det fyld på, som man nu engang synes godt om
Pizza på snyde-manér – nemt og effektivt, og meget passende på en travl arbejdsdag. 2 færdiglavede pizzadej (eller den hjemmelavede version, som du finder opskrift på her) 1 zucchini 1 rulle gedeost Friskrevet parmesan [
Græsk farsbrød medbasilikum, timian, feta og mozzarela. Kyllingefilet med pikant ost ogparmaskinke. Hæld olivenolie og balsamico over, vend oliven ned i salaten, smag til med salt og peber og toppe med valnødderne
Løgene drysses udover pizzaen sammen med estragonbladene. Så er der dømt lækkert kød på pizzaen, og kan man lide bøf bearnaise, så er denne pizza tæt på at opfylde alle behov i den retning
Vend dem med rucola, mynte- eller citronmelisseblade og pistaciekerner. Server med brød. Skyld og nip jordbærene og del dem i halve eller kvarte – alt efter størrelse
Skær kyllingen op i siden og fyld avocado-moussen i - saml kyllingen medparmaskinken. Læg det hele på en bageplade med bagepapir og hæld lidt olie over, samt salt og peber efter smag
Rør først fuldkorn hvidhvede i lidt ad gangen og supplerer derefter med hvedemel lidt ad gangen. Dit fyld kan du skifte ud alt efter hvad du er til, men sørg for at få tørret de fleste ingredienser for væske, så du ikke ender med en blød, våd dejbund
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.