Hjælp til stor julefrokost (80 personer)
Vildmedmad.dk
Vildmedmad.dk
  • Vurder denne opskrift!
  • Din vurdering
Samlet vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 2 stk Skåle ris a la mande
  • 8 stk Hvide sild (glas af 6-700g)
  • 2 stk cavi-art
  • 1 stk Extralagret ost med kommen
  • 1 kg Friske champignon
  • 4 kg Medister
  • 140 stk Tarteletter, store
  • 4.800 g Kyllingebryst, filet
  • 500 g Cherry tomater
  • 5 stk Røde sild (glas af 6-700g)
  • 10 stk Karrysalat
  • 10 stk Kærgården
  • 3 stk Blandede kiks i æske
  • 1 kg Stenfrie druer
  • 1 stk Ost uden kommen
  • 8 stk Mini-frikadeller (poser)
  • 3 kg hamburgerryg
  • 2 stk Rødbeder (store glas)
  • 10 stk Sylte /pakker a 300g)
  • 7 stk Rødløg
  • 5 stk Bacon i tern
  • 5 kg Ribben (svin)
  • 5 stk Peberfrugt, rød og gul
  • 2 stk Mayonnaise
  • 1,5 l Fløde 38 %, Piskefløde
  • 1 l Sødmælk
  • 1 kg Sukker (melis)
  • 3 kg Grønkål - frisk eller dybfrost
  • 1 l Eddike
  • 2 bdt. Dild, frisk
  • 3 bdt. Persille, frisk
  • 1 kg Rejer
  • 3 stk Rødkål
  • 3 stk Margarine, 80 %, stegning/bagning, vegetabilsk fedt
  • 2 stk Ost, blå- og hvidskimmel, 70+
  • 1 stk Sennep
  • 8 stk Rugbrød, mørkt
  • 4 stk Franskbrød
  • 2 stk Asier, syltede
  • 4 stk Camembert, 45+
  • 60 stk Æg
  • 10 stk Asparges, konserves
  • 2,5 kg Leverpostej

Instruktioner

Kommentarer

Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.