L. a. g. k. e. m. d. l. i. o. r. s. D. å. t. n. f. w. b. v. u. j. ,. h. y. æ. -. ). 2. B. 4. 1. 3. 0. 5. p. 7. ø. S. P. c. V. 9. K. 8. %. 6. /. N. J. '
Denne kage med tynd mandelbund og fyld af chokolade- og passionsmousse er fantastisk lækker. Den fyldige chokolade og friske passionsfrugt spiller super godt sammen
Gateau Marcel med en passionsfrugt karamel sovs midte er lækkerhed på et højt niveau. Jeg har bagt Gateau Marcel med abrikos marmelade en del gange det sidste år og jeg tog Gateau Marcel med mig på arbejde en forårsdag i 2013, og siden da er der blevet spurgt efter den en del gange
I. d. e. t. s. n. u. m. r. a. f. B. o. h. i. N. g. v. p. k. å. c. l. b. æ. é. D. y. ,. j. ø. L. H. J. ü. w. 1. 0. %. P. (. 4. ). 7. 2. 5. 3. S. K. T. A. 6. V. O. 8. 9. -. s g
ugens menu uge 27 2013 – det røde kærlighedsæble. Hvis du vil være sikker på at følge med i de nye opskrifter her på bloggen, så tilmeld dig E-mail abonnementet, se et stykke nede i spalten th
E. f. t. e. r. m. a. n. g. h. v. b. u. ". F. k. J. s. '. o. p. i. j. l. d. 1. 5. 0. æ. 2. -. 3. ø. (. ). 7. c. ½. å. C. S. y. D. L. ,. T. R. 6. H. N. 4. 8. K. 9. M. v g
Himmelfartsferien hos mine forældre i Sønderjylland, og fik fingre i de lækreste, nye kartofler. Endelig endelig endelig er bøgehækken sprunget ud og de første 25 grader er tikket ind på termometeret
D. e. n. h. r. k. a. g. b. l. v. m. t. ,. f. i. o. s. å. d. J. ø. æ. u. p. N. j. c. K. y. O. P. I. V. 2. 4. (. ). F. -. S. T. R. M. 1. 5. 0. 7. 6. C. +. E. 3. L. B. ". é. H. G
Utrolig let kage at lave, og så smager den sommerlig skøn. Den syrlige lime fungerer perfekt sammen med den knasende fede bund og den søde marengs på toppen
Den her opskrift har jeg fundet bag på en pose rodfrugter fra Fakta og den var så god at jeg skrev den ned, så det er den vi bruger hver gang vi får bagte rodfrugter
B. å. d. e. i. D. a. n. m. r. k. o. g. N. h. f. s. t. u. -. ø. ,. y. v. l. æ. p. S. ". M. &. V. b. L. (. 4. ). 2. 3. 1. 5. 0. 7. ½. q. T. K. c. 6. G. F. j. é. 8. 9. e g
I dag lavede jeg de her dejlige Rösti, som er en god alternativ måde at bruge rodfrugter på. Jeg serverede den til en ribbensteg og sammen med en god salat
En lækker ret der kan serveres som del af et hovedmåltid eller på buffet. Smager rigtig godt sammen med enten marinerede grillede rodfrugter, en god grøn salat, fløde- eller ovnbagte kartofler