Her er der nemlig tale om fiskefrikadeller med remoulade. Det er en passion han deler med hans far, så derfor syntes jeg at remouladen skulle være hjemmelavet
En lidt anderledes remoulade men den smager serdeles godt til både varm og kold fisk. I dag blev den brugt som remouladesovs til fiskefars i fad med ovnbagte grønsager
Denne opskrift læner sig meget op ad den jeg lavede på remoulade for noget tid siden, men denne er der flere grønsager i, så den er blevet lidt "grovere"
Serveres med hjemmerørt remoulade og hvad man nu ellers har lyst til. Ingredienser til remoulade. Jeg er jo rigtig vestjyde, så jeg har indtaget min del af frikadeller
Sprøde og lækre asiatisk inspirerede fiskedeller med chili, forårsløg og citronskal med en nem, hjemmelavet remoulade og sprøde, chunky ovnfritter med rosmarin
Jeg er selverklæret remoulade lover. Kan nærmest planlægge et helt måltid udfra en lyst til remoulade. På LCHF er det nu ikke så ofte at remouladen finder vej til min tallerken
Krydr med peber og lad farsen hvile en halv time i køleskabremoulade. Remoulade. 4 personer750 gram lyssej eller torskefilet1 løg75 g rasp, brødkrummer eller mel1 æg2 dl mælksalt og pebersmør og olie til stegningRemoulade75 g mayonaise1
Jeg er lige blevet færdig med at lave senneps pickles til remoulade. Faktisk har den eneste remoulade jeg nogensinde har kunnet lide, inden jeg begyndte at lave den selv, været den jeg har fået på Restaurant Pakhuset i Skagen, og den her minder lidt om den, synes jeg
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.