Del dejen op i 33 portioner, og form det til boller. Kærnemælk, 4 dl vand, hvedeklid, havreklid og grahamsmel blandes sammen, herefter skal blandingen hvile 1 1/2 time ved stue temperatur
FiberHUSK massen blandes i skyr- og gærblandingen og der skal røres kraftigtAlt det forskellige mel tilsættes og æltes i blandingenTag dejen ud på bordet (som er meldrysset) og ælt det godt igennem, meget lettere på bordet end i skålen medmindre du bruger en køkkenmaskine
Til sidst river du squashen ned i dejen og rør det hele godt sammen. Kroppen bruger også energi på at være aktiv i en eksamensproces med læsning eller opgaveskrivning
Riv squashen og tilføj den. For at undgå madspild bagte jeg lige endnu en omgang boller i dag. Jeg eksperimenterer lidt med min brødbagning og bruger lidt det jeg har i skabene og køleskabet
Sunde chokolade & banan mu. Til sidst river du squashen ned i dejen og rør det hele godt sammen. Kroppen bruger også energi på at være aktiv i en eksamensproces med læsning eller opgaveskrivning
Bollerne skal ikke æltes efter hævningen, men lægges på bagepladen med en spiseske dyppet i vand. Lad hvedekernerne trække til du har hældt alle de andre ingredienser sammen i en anden skål - og hæld så kernerne sammen med det andet
½ revet squash. Jeg har eksperimenteret lidt med den her opskrift. Kom derefter olie i og rør rundt inden squash, gulerod, peberfrugt, græskarkerner og salt kommes i
Det er grovbollermed revne gulerødder i. Selve dejen er ret klæbrig, men jeg bruger mere mel end opskriften siger, da jeg hellere vil kunne arbejde med dejen i hænderne end med skeer
Jeg var sammen med en veninde for noget tid siden, hvor vi lavede aftensmad sammen. Vi fik en utrolig stor lyst til hvidløgsbrød, men havde ikke nogen i nærheden, dog havde vi købt nogen fuldkorns rugbrødsboller, som vi skulle have til morgenmad, dagen efter, og valgte at dele sådan en bolle
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.