Pulled pork i Römertopf
Sundt og lækkert
Sundt og lækkert
  • Vurder denne opskrift!
  • Din vurdering
Samlet vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • Pulled pork
  • 1 nakkefilet, cirka 2 kg 2 liter kogt vand
  • 150 g salt
  • 7 laubærblade
  • 2 små æbler
  • 1 citron
  • 1 rødløg
  • 1 mørk øl
  •  
  • Til rub'en
  • 50 g brun farin
  • ½ spsk. spidskommen
  • 1 spsk paprika
  • ½ spsk. røget paprika
  • 1 spsk cayennepeber
  • 2 spsk groft salt
  • 1 spsk løgpulver
  • 5 pressede hvidløg
  • ½ spsk. sød chilipulver
  • 1 spsk friskkværnet peber
  • 2 tsk lakridspulver
  •  
  • Til vinegarsauce
  • 1 dl æbleeddike
  • 1 dl æblejuice
  • 1/4 dl ketchup
  • 25 g brun farin
  • 2 tsk salt
  • En hel del friskkværnet peber

Instruktioner

Kommentarer

Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.