Inde i køkkenet så vi en kagemedrabarber, marcipan og chokolade. Jeg søgte lidt inspiration på nettet, og endte med at tage udgangs punkt i en opskrift med alle “normale” ingredienser, så så blev udskiftet lidt på må og få
Start med at kogerabarbermed sukker til de er begyndt at væske. Det revne marcipan, mel og bagepulver røres i og dejen fordeles enten i muffinsforme eller en lille bradepande, foret med bagepapir
En pund til pund kage betyder, at man bruger samme mængde æg, smør, sukker og mel. Vej æggene (med skal), og vej herefter resten af ingredienserne efter samme vægt
Sæt den justerbare bagering rundt om chokolade kagenog for ringen med enten pagepair eller plast - mellen ringen ogkagen, så man skåner hindbærmoussen når ringen tages af og der kommer en pæn kant
Smør, olie og sukkere køres luftigt med spartlen, på hr. Eller piskes om man vil, med en håndmikser. Jeg skal lige hilse og sige at denne kage er fantastisk til tømmermænd
Den færdige lagkage – pyntet helt simpelt med nøddecrunch, friske hindbær og marcipan. Den varme creme kommes i en skål og sættes på køl til dagen efter med film over (filmen skal helt ned og røre cremen, så den ikke trækker skind eller danner kondens)
Lad kagen køle helt af, og del den så i tre bunde ved at skære den igennem med en brødkniv. Dæk nu hele kagenmed Maltesers ved at sætte dem fast på smørcremen
E. r. d. u. k. l. a. t. i. F. s. g. V. e. o. ). J. j. h. b. n. f. ,. p. y. m. /. æ. c. w. K. å. v. H. D. 2. 0. 1. T. U. C. (. 7. 5. 6. 4. ø. M. Æ. B. -. 8. P. I
Lige nu går der et par håndværkere rundt ude i vores hus og arbejder, og jeg blev derfor enig med mig selv om, at de nok godt kunne klare sådan et stykke kage
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.