Denne opskrift er brød i sin mest basale form. Men det er også muligt at lave rigtig godt brød af de 4 mest basale ingredienser, så denne opskrift er for at bevise det. Dette brød skal æltes sammen, hæve i køleskabet i 18-24 timer, laves til boller og bages. Jeg vælger så at gøre lidt mere ud af æltningen, men har man ikke så meget tid og alternativet er en pose frosne flutes fra det lokale supermarked, så kan dette brød laves på 2 x 15 min, samt 14 min i ovnen
Durum mel giver et godt brød med en fin krumme og god konsistens. Jeg har lavet et normalt brød på durum mel, men valgte at bage det i en Römertopf, eller en stegeso og så bagte jeg det ude i grillen, da den alligevel var tændt til aftensmaden
- endda de bedste af sin slagsAltså lige efter Slotsbagerens version naturligvis (Til de af jer, som ikke kender denne lækre bager, så er Slotsbageren er en lille bager her i Aalborg, som ganske enkelt laver de lækreste, største og blødeste chokoladeboller, og denne variant er ret tæt på et perfekt match)
H. a. r. b. g. t. e. n. l. i. p. o. u. d. s. h. f. ,. å. v. y. D. m. k. j. æ. O. N. w. q. -. ø. ). G. (. 1. 2. 4. 5. 0. 3. +. ½. 6. L. c. R. M. P. T. S. V. B. J. E
Men men men, det betyder jo ikke at jeg ikke kan li bagværk, for jeg elsker jo friske hjemmebagte boller eller brød, som næsten lige er kommet ud af ovnen og er lidt lune, med smør og en lækker hjemmelavet marmelade, mmm det er bare så lækkert
På min store bageliste, stod der bl. a. også alm. boller til fryseren - det jo altid rart at hive hjemmebag op af fryseren, smide det i ovnen et par min og nyde lune - næsten friskbagte - boller
Her er en god opskrift på lækre, luftige italienske grovboller. De er fulde af god smag og vil passe både til fødselsdagsbordet med smør og syltetøj, frokosten med pålæg eller som sandwich
Da dette er min første opskrift på siden har jeg valgt at dele mit yndlingsbrød med jer. Opskriften er inspireret af Kvalimads Verdens Bedste Brød, men lavet i en Römertopf også kaldet en stegeso på dansk
H. e. r. o. p. s. k. i. f. t. n. å. l. u. g. j. b. ø. d. m. y. ,. h. æ. v. D. a. T. 2. 0. (. 6. ). 3. S. L. 1. ½. /. 4. 5. F. N. V. B. -. K. I. G. ". O
V. e. r. d. n. s. l. t. g. y. b. ø. i. m. u. v. a. h. ,. o. f. k. M. j. æ. å. p. I. 1. 2. N. S. L. T. 0. -. 5. (. ). B. 4. D. /. ½. 3. 7. c. E. R. F. 6. 8. P. A. Å. H. O
Det er simpelthen det bedste brød ever. Grydebrød Er brød i en gryde (surprice. )Det er et brød der køre over to dage, jeg satte det over igår og idag til spisning ved min svigerfamilie kunne jeg overraske med et vellykket resultat af noget godt brød