Jeg er kørt træt i broccoli boller - de smager bare for meget af broccoli. Jeg havde en drøm om nogle med gullerødder, så jeg prøvede mig lidt frem og endte med disse
bogen) som udgangspunkt for bollerne. Bollerne bliver lavet over tre dage, men. 275 g rugmel. Bland rugmelet i væsken og dæk med låg eller klæde til dag 3. Sæt ca 15 bolleraf på en bageplade med en ske og drys. Lad hæve en time og bag bollerne i 35-40 min ved
Kokosfibermel, afskallede hampefrø og loppefrøskaller kan købes på helseriet. afskallede hampefrø. Jeg har eksperimenteret med at lave boller uden mel, men som samtidig minder om en bolle og hænger ordentlig sammen, og det er lykkedes for mig nu
Kom alle ingredienserne i røremaskinen og rør indtil alt melet er blevet vådt. Træk så alle fire kanter af dejen ind over hinanden hak bolleraf med en god kniv eller en metalskraber
I min familie har min far altid bagt fødselsdagsbollerne. bedre af. Når bollerne var blevet formet som en pige og bagt kom han glasur på og så kunne min søster og jeg pynte bolledamen
Det er hurtigt og nemt at lave og smager rigtig godt når det lige er kommet ud af ovnen. På grund af gulerødderne holder det fugtigheden ok, men ligesom andre hurtighævende brød skal det spises ret hurtigt efter det er bagt, hvis det ikke skal blive for tørt
Kom glasuren ovenpå de afkøledeboller og drys med krymmel. De består af en bolledej med fyld af både marcipanremonce og vaniljecreme og så smeltet chokolade på toppen
Hæld herefter piskefløden over chokoladen og rør til chokoladen er smeltet. Min lille kusine havde fødselsdag forleden og da jeg ringede for at sige tillykke fortalte hun at hun havde fået pandekager med citronfyld i løbet af dagen
Tag dejen ud på et meldrysset bord og rul ud til en aflang dej, der. Tilsæt æg, mel, sukker og. inspireret af Meyers kogebog “Meyers Bageri”, men jeg ændret lidt i den
Hak chokoladen groft og smelt den over vandbad sammen med smørret. Den består af fire lag. Vend mel i. Den er lidt krævende, fordi den består af mange komponenter, men er ikke svær at lave (den roder dog lidt i køkkenet)
Hjemmelavedeburgerboller med surdej som bare smager helt vildt godt. Bland gæren i mælken og tilsæt surdej, mel, salt, sukker og smør, som skal være blødt
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.