Boller

Boller

Sprøde boller med hvedeklid

Sprøde boller med hvedeklid

Her er en opskrift på rigtig lækre, nemme, sprøde og fiberrige boller. Form bagefter dejen til boller. Efterhæv bollerne i 20-30 min før de pensles med vand og bages på 200 grader alm
Italiensk inspireret burgerbolle

Italiensk inspireret burgerbolle

Vi skulle have hjemmelavet brugere, og jeg synes at hjemmelavet boller er det bedste. Det blev til en omgang lækre og luftige boller med durummel og med et grovt twist af grahamsmel
Ja til sunde boller

Ja til sunde boller

Det er grovboller med revne gulerødder i. UTROLIGT velegnet som burgerboller. Form bollerne og læg dem på pladerne
Opskrift På Grovboller

Opskrift På Grovboller

De sidste gulerodsboller er nu spist, så i dag bagte jeg en potion grovboller. Pensl bollerne med mælk, og drys med grahamsmel
Opskrift På Rugkerneboller

Opskrift På Rugkerneboller

Jeg fik straks lyst til at eksperimentere med kernerne, så i dag bagte jeg disse rugkerneboller. Opskriften tager udgangspunkt i opskriften på grovboller, som jeg bagte helt i starten af bloggens levetid
Italienske grovboller

Italienske grovboller

Her er en god opskrift på lækre, luftige italienske grovboller. Laves de fladere kan du også bruge dem som RIGTIG gode hjemmelavede burgerboller
Mormorboller

Mormorboller

Derfor spekulerede jeg lidt i bollerne og bestemte mig for gammeldags, hvide boller – men gerne så bløde, store og luftige som muligt