B. o. l. e. r. i. k. a. y. n. g. d. m. ,. s. j. å. f. b. 1. 9. 6. 0. ’. 7. D. t. ø. v. I. u. F. æ. H. h. M. 3. 2. p. –. (. ). K. ½. 5. c. S. P. -. T. V. L
Egentlig endte jeg med at bage denne sprøde sag da jeg lige havde nogle pasteuriserede æggehvider jeg skulle finde et formål til, men de kan sagtens laves med almindelige æg
T. i. l. y. k. e. m. d. f. ø. s. a. g. n. ,. L. b. t. h. ). I. r. C. o. V. v. u. p. j. æ. å. D. G. S. '. O. c. N. M. J. (. 1. 0. -. 2. 5. 3. ½. 4. +. R. P. K. 6. F. B. H. 7. E. 8. ) l
Sprødebollermed birkes / Saftige gulerodsboller / Myslibollermed tranebær. De er sprøde udenpå og svampede indeni, og så holder de sig fugtige i flere dage efter
Blend havregryn til mel og bland med quiona, æg, salt, Fiberhusk og skyr. De her boller tager ca. De bliver ikke ligeså faste og fine som almindelige boller, da dejen er ret smattet
I en gryde lunes mælken med smør, sukker og salt. Formes straks til boller, der sættes på bageplader. Pensles med æggehvider og bages på nederste rille i ca
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.