Men allerførst denne cremedepastaretmed kylling, svampe, frisk spinat og soltørrede tomater, der får en dejlig smag fra de mørke champignon og de lækre soltørrede tomater
Jeg elsker svampe eller champignonsauce, da der er så meget smag i og passer rigtig godt til alle former for pasta samt til kylling passer det også rigtig godt sammen med
D. a. v. i. f. o. r. e. t. p. u. g. s. d. n. k. j. l. y. m. ,. å. æ. c. ø. J. h. b. (. ). F. q. P. 2. -. 3. 5. 0. 1. 4. %. S. K. T. R. L. V. M. N. H. B. C. I. G. A. w. U
Den giver varmen i et snuptag og bruger nogle af sæsonens skønne svampe. Servér med frisk pasta, parmesan, ciabattabrød, en god olivenolie og et godt glas rødvin
Put alle de tørre ingredienser i koppen, og bland dem sammen med en gaffel. kagen med vaniljeis. Det er super nemt og hurtigt, og så smager det rigtig godt
Spinat galette medsvampe, fet. Pastaretten har en skøn smag af røget laks og er derudover også fyldt med masser af frisk spinat, hvilket alt sammen er vendt i den lækre cremede ricottaost med et lille kick fra chiliflagerne og masser af friskkværnet peber, citronsaft og -skal
I en stegepande sauteres hvidløg og forårsløg, hvorefter de stegte svampeog laksen tilsættes. Vandet hældes fra pastaen, og serveres med laksesaucen oven på
Brug en panne med høj kant. I den samme panne har du nu pasta. Skær broccoli i små bider og hak løgen. Fløde,vand,buljong og hakket tomater + resten af krydderier, bland godt
Pasta i en lækker cremet pestosauce med stegt kylling og cherrytomater. Skær kyllingen i tern og steg dem af i en dyb pande eller gryde med lidt olie,krydder kødet med lidt salt og peber
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.