Jeg vidsteikke helt hvad jeg ville lave i aftes, vidste bare at jeg havde lyst tillaks, af grøntsager tog jeg bare hvad der var i køleskabet, det blev en simpelog lækker aftensmad
Salt og peber drysses over laksen, dernæst fordeles grønsagerne over fisken. Laksen skylles og rengøres hvis det er nødvendiigt, og lægges med skindsiden nedad i et ildfast fad
Pastaretten har en skøn smag af røget laksog er derudover også fyldt med masser af friskspinat, hvilket alt sammen er vendt i den lækre cremede ricottaost med et lillekick fra chiliflagerneog masser af friskkværnet peber, citronsaftog -skal
I en stegepande sauteres hvidløgog forårsløg, hvorefter de stegte svampe oglaksentilsættes. En hvid sauce, parmesan og gerne lidt grønt i form af ærter og asparges, det er vist blevet kærestens hof
Fold et stort ”fad” af to store stykker stanniol – de skal være større end laksens længde og bredde. Dog er det jo ikke den dyreste fisk du kan finde på markedet
Laksenbliver meget saftigog pestoen tilføjerlaksen en dejligfriskog krydret smag. Det vilsige, at den har et højt indhold af de sunde flerumættede fedtsyrer, som er vigtige at få igennem kosten og er livsnødvendige for kroppen
Dette er en av de beste fiskerettene jeg har klasket sammen på mange mange år, den slår tilog med min elskede spicy torskepanne som så langt har vært min største fiskemiddagfavorittIkke bare smaker den helt himmelskog ser super fristende ut, den er bare så utrolig enkel å lage at det skal mye til før du kan feile på denne
Spinatten smages til med salt og peber, og serveres tilfrisk pasta sammen med laksen. Det her er på alle måder hurtig aftensmad, så her er der ikkenoget som skal stå ogsimreiuendeligt mange timer
Frisk pasta med laksi tomat fløde sovs, nem og lækker ret til hverdagen. Den kan også sagten bruges til en romantiskmiddag, piftet op med lidtfriskbasilikumog et glas vintil
I. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. I. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. d. e. n. m. ø. r. k. v. t. u. s. o. l. æ. g. a. f. P. p. å. b. h. D. ,. c. R. L. K. S. B. 2. 1. 5. /. 4. 0. 3. %. ½. F. H. y. M. T. -. 6. 7. A
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.