Det blev en lidt hot og spicy sag, men det var et lækkert tilbehør til den helt neutrale svinemørbrad og så blev der lidt rester af salaten til min frokost imorgen
Skær vandmelon og tomater i store tern, vend med de afkølede sorte bønner, rucola og gedeost i brud. Dryp med citronsaft, græskarkerneolie, salt og friskkværnet sort peber
Vend grøntsager ogsalat i dressingen og spis straks. Ikke så meget snak, bare en fantastisk salat. Rør ingredienserne til dressingen sammen i en stor skål og smag til med sukker, salt og peber
Endnu en skøn, skøn salat på sæsonens friske grønne asparges - jeg kan ganske enkelt ikke få nok af dem, og det er jo med at udnytte, at der lige nu er sæson
Bland salatenmed olien, salt, peber og citronsaft og læg det i et fad. Salat er jo ikke ligefrem nogen videnskab, men jeg kan godt selv have brug for lidt inspiration en gang i mellem, og denne er egentlig mest for at gøre opmærksom på at Netto har Edemame bønner som er taget ud af skalden i denne uge - kæmpe hit
Bønnerog grøntsager vendes sammen med rigeligt hakket persille. Smag til med salt og peber. Gulerødder skæres i mindre tern, rødløg i tynde både, bladselleri og porre i tynde ringe/skiver
Vend salaten rundt og smag til med urtesalt. Den mætter længe, smager friskt, bliver ikke trist under transport og er dejlig let hvad angår tilberedning og kalorier
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.