Tilsæt mel lidt efter lidt og ælt dejen godt. Det kræver selvsagt en madpakke, og hvor lækker en portion koldskål eller en lækker sandwich med rejer og dildressing end lyder, så er ingen af delene særligt velegnede til at have stående i varmen og til at spise hurtigt og uden at det kræver en pause fra skriverierne
Blade fra 1 plante frisk basilikum1 pose pinjekerner1 stort fed hvidløg50 g revet parmasanost½ dl olie - jeg bruger rapsolie, fordi jeg ikke kan lide olivenolie - den bliver hurtigt for dominerende i smagenlidt saltAlle ingedienser blendes sammen til en blød masseuhmm - det er bare det bedste
Siruppen vil automatisk blive mere og mere tyk jo længere tid den koges ind, men hvis den når at blive for tyk, inden alle klumper er rørt ud - tilsæt da lidt ekstra vand, for på den måde at opløse de sidste stykker lakrids
Tomatsovs, oregano, mozzarella, revet parmesan og tomat i skiverTomatsovs, oregano, pepperoni og blandet revet ostTomatsovs, oregano, skinkestrimler og blandet revet ostTomatsovs, (lidt oregano), revet parmesan, bresaeola, (lidt revet parmesan - igen), et par dråber trøffelolieDerudover pyntede vi dem med rucolasalat
Jeg elsker at lave mad og bruger meget af min tid på mad og alt hvad det indebærer. Jeg bager meget både brød og kager - og jeg har vist noget af en sød tand, så der er mange af de ting jeg laver, der handler om kager, is og desserter
Jeg elsker at lave mad og bruger meget af min tid på mad og alt hvad det indebærer. Jeg bager meget både brød og kager - og jeg har vist noget af en sød tand, så der er mange af de ting jeg laver, der handler om kager, is og desserter
Jeg elsker at lave mad og bruger meget af min tid på mad og alt hvad det indebærer. Jeg bager meget både brød og kager - og jeg har vist noget af en sød tand, så der er mange af de ting jeg laver, der handler om kager, is og desserter
smør lidt flødeost på brødene og en fordel en lille klat tomatpuré over. bland tomat, løg, basilikum med eddike, olie og lidt salt og peber, hvorefter blandingen fordeles ud over brødene
Cozy Cooking | Fordi madlavning skal være hyggeligt
75 g mandler flækket i halve. 125 g sukker. ½ dl vand. Mandlerne ristes brune på en pande og fordeles derefter i 12 bunker, spredt fra hinanden, på et bagepapir
Jeg elsker at lave mad og bruger meget af min tid på mad og alt hvad det indebærer. Jeg bager meget både brød og kager - og jeg har vist noget af en sød tand, så der er mange af de ting jeg laver, der handler om kager, is og desserter
Da de var kølet lidtaf tog jeg et fed hvidløg og gned ind i brødet. Alle tapenaderne er alle sammen lavet og smagt til hen af vejen så der er ikke specielle mål på dem, det er alt efter smag
Smørret er erstattet af piskefløde - og det er jo også usundt, men jeg tror alligevel, at den her er lidt lettere på kalorieregnskabet - hvis man fører sådan et
Heldigvis har en sød og fantastisk ven af familien taget et lækkert lager af tofu, tempeh og ikke mindst tofupølser af mærket Taifun med hjem til os fra København
Ideen om hvidløgssnegle er lidt en sammensætning af pizzasnegle og hvidløgsbrød. Hvidløgssnegle er også gode til ungernes madpakker og som en eftermiddagssnack, eller som en del af en picnic
D. e. t. h. a. r. v. æ. n. o. g. f. u. d. i. l. m. p. s. ,. j. k. b. å. y. M. ø. w. c. B. J. 6. C. (. ). 3. -. 4. P. 1. S. F. G. A. R. T. I. H. z. 2. 5. ½. 0. L. E. K. 8. N. V. U. O
Rør rundt og vent på den er smeltet, det kan godt tage lidt tid. Når chokoladen har sat sig lidt, drysses lakridspulveret over og mandlerne vendes rundt i det til det er godt dækket