Smag til med Herbes de Provence samt salt og peber. Du kan bruge den som hovedret med brød. Tilsæt de hakkede flåede tomaterog fløden og lad grønsagerne simre i
Kom tomaterne i et lille ildfast fad og fyld dem medtomatmassen. Jeg var lidt i det eksperimenterende hjørne, med en masse elementer og måder at lave denne ret på, som jeg ikke havde prøvet før
Når grønsagerne er møre er sovsen næsten kogt ind, jævnes evt en lille smule med lidt maizena. Vi fik desuden kartofler og bacon porrer samt paneret stegt feta til
Pas på porrerne ikke bliver sorte. Desuden kan grønsagerne varieres i det uendelige, men jeg vil dog anbefale at holde fast i de friske tomater, da de er med til at give pizzaen lidt fugt
Når baconen næsten er færdig kommes de skiveskårne porrer i panden og steges bløde. Det er også en af de der ting der er vildt gode til madpakken dagen efter, så min kæreste får rester med i morgen
Start med at skære bacon i tynde strimler og rist dem sprøde i en stor gryde, når baconen er sprød tages den op og lægges til side, behold fedtet i gryden
Smag til med salt og peber. Lad dem trække med saltet mens du ordner de øvrige grønsager. Have og drivhus bugner af squash ogtomaterog det er en dejlig blanding
Der er sikkert mange af jer, der allerede har regnet den ud, men for jer der ikke har "set lyset", så tænder jeg det lige, så lørdag morgen kan starte med lune friskbagte boller på bordet
Steg porrer , peberfrugt og spinat på en varm pande i lidt olie. Kom farsen i og form bunden med hænderne , evt tag en skal med varm vand og gør hænderne våde , så er det lettere
Hvidløgscremen blandes og smages til, serveres sammen med (eller i) salaten. i alle mulige slags afskygninger og de bliver bare ikke meget bedre, end de er lige nu
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.