F. o. r. d. i. j. e. g. v. a. Å. h. u. s. w. k. n. ,. l. f. å. t. p. m. M. y. æ. ø. b. D. c. R. J. -. V. (. 2. ). 1. 3. C. L. S. A. B. T. P. 0. H. 4. 5. O. q. E. ½. N. 8. K. Æ. I. U
D. e. t. r. f. d. a. g. o. p. å. n. i. ,. v. s. u. l. m. y. J. k. æ. ø. b. c. h. (. 2. %. ). -. 4. 1. /. 5. j. 0. H. F. S. T. L. K. B. 3. V. G. 6. P. e g
I går var der en god anledning, der lå et godt, magert svineslag i fryseren, og solen skinnede. Rullesteg med duftende, krydret fyld af krydderurter, løg, hvidløg og citronskal
Når asparges er færdige tages de af panden og skæres i mindre stykker, lad dem køle kort. Dette er en helt fantastisk opskrift nu hvor vi er kommet sommeren i møde, det er en dejligt cremet salat der stort set passer til det meste, men er også helt fantastisk som tilbehør til sommerens grillmad
Nye grønne asparges med hjemmelavet hollandaise og smørstegt laks. Start med at vask/skrub kartoflerne og kom dem i en gryde med letsaltet vand og sæt dem til at koge ved svag varme
1 bundt friske grønne asparges. 1 glas lakserogn. Antal portioner 1 person 2 personer 4 personer 6 personer 8 personer Vælg 1 bundt friske grønne asparges 3 spsk rapsolie ½ tsk muscovadosukker Cremefraichedip 1½ dl Karolines Køkken® Cremefraiche 38% 1 glas lakserogn 1 tsk fintrevet limeskal (usprøjtet) ½ tsk groft salt friskkværnet peber
Aspargesog appelsiner sammen smager helt fantastisk godt. Pres saften af appelsinerne og hæld det i en gryde sammen med boullionen, lad det simre nogle minutter sammen med appelsinskal strimlerne
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.