Jeg bagerverdens bedste kanelsnegle. "Hemmeligheden" erden lange hævetid. Dej. Rør til gæren er opløst. Når deter helt fint, samles det med devådeingredienser
Høje kanelsnegle med dobbelt snask - lyderdet ikke, som noget du bare SKAL prøve at lave. Pisk æggene i, et af gangen, og tilsæt sukker, salt og kardemomme
Lav sundere snacks som har en bedre makrofordeling og større mæthedsfornemmelse – på min hjemmeside kan du alleredefinde en delgodeopskrifter til sundere snacks – nederstdeler jeg inspiration med billeder og direkte links til disse
Et fantastisk æble til bagværk, salater og mad, men også dejligt til spisebrug. Smagen i hvert eneste æble er helt i top takket være detgode danske klima
Og da det gik op for mig, hvilken dag deter i dag, slog det mig også at jeg jo har den bedste opskrift på kanelsnegleliggende, som jeg slet ikke har fået delt med jer
En super god måde at få brugt resterne af et kålhoved (hvidkål kan også bruges)Denne gang har jeg eksperimenteret lidt med tærtebunden og tilsat endnu fleregodefedtstoffer fra mandler og sesamfrø
I en gryde lunes mælken med smør, sukker og salt. (Lillefinger lun). Æggeblommer piskes i, og derefter gæren - men pas på grydens bund ikke er for varm, så ødelæggesgærcellerne
Så blev det igen en af Mette Blomsterbergsopskrifter, der kom til at præge min fredag aften. Marengs'en, derer lavet som toppe ovenpå tærten, bliver ikke sprød, som vi ellerskenderden, men smager af vanilje og giver kagen en flot udtryk
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.