Ognogle gange vil man jo gerne have en lille kage om eftermiddagen uden at det betyder rod i blodsukker, samvittighed eller hvad man ellers kan rode med
De jordbær man kan købe nu er ikke ligefrem super gode, men de frister jo, så sammen medbananog flødecreme kom de ind i denne sukkerkage-rouladeog smagen var rigtig vellykket
Jeg ville lave nogetmedbanan, hindbærog hvid chokolade – noget sødt, men med et lille twist. Toppes medhindbær (falder ”ned” i dejen), lakridspulver, mørk chokolade og lidt kokos – kanel kan også bruges i stedet for lakridspulveret
Ved servering tages kagen ud af formen og pyntes med hvide chokoladespåner. Min mand elsker oreos og cheesecake, så denne kage blev lavet i anledning af hans fødselsdag i sidste uge
Så mine nye kicks kommer af at lave hjemmelavet is. Egentligt tiltænkt med ingefær oghindbær, men da den ingefærdrik jeg havde ikke var kraftig nok, og da den tørrede ingefær i pulverform heller ikke gav optimal smag, blev det lidt spøjst
Melet er erstattet med mandler og hasselnødder, der er blendet til mel, og derudover er der skåret væsentligt ned på sukkeret og kagen får i stedet sin sødme fra banan, kokosmel, kokosolie, ren vanilje, kakao og mørk chokolade
Champignoner i skiver – helst friske, men champignoner på glas kan også bruges. Majsmel, rismel, majstivelse/kartoffelstivelse, bagepulver, salt, koriander, agavesirup og olie måles af i en anden skål og piskes sammen med geleblandingen
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.