I Danmark anbefaler Fødevarestyrelsen at man skal give frosne jordbær et opkog på mindst et minut før de bruges i smoothies,til dessert og til kagepynt
)Frosne banan-bites2-3 bananer200 g chokoladeevt. Åhh så simpelt. Kolde mundrette bananstykker med knasende chokolade - lige hvad jeg kan holde ud i disse varme sommerdage
Og det er altså ikke lige tunge chokoladekager, der kalder allermest på mig for tiden – nej, jeg føler meget mere for denne her iskolde parfait-iskage med frosne bær og chokoladesauce på toppen
Hakket frisk grønkål/ rød , forsøg at undgå for meget at stokken. Strimler af hvidkålBlå druer Hakket mandler Hakket hasselnødder Strimler af tørret abrikoser Halve dadler Appelsin eddike
Rosiner smager godt på havregrød - så hvorfor ikke vindruer. og dagens morgenfrugt blev vindruer - det er ikke sidste gang, jeg har brugt den sammensætning
Pyntet med vindruer, og opbevares fint på frost. Jeg synes nu ikke, at de er strengt nødvendige på toppen - smagen er tilstrækkelig og går godt med den lidt skarpere smag fra vindruerne
Halvér vindruerne og fjern eventuelle sten. 1400 g vindruer. 1Til 10 personer 800 g rødkål saften af 1 citron 1 løg 400 g vindruer 1 bk bredbladet persille (à 75 g) evt
4 frosne brombær. I denne portion. 200g pære og vanilje skyr. 8 hakkede mandler. 1 drys lakrids pulver. Jeg bruger Raw liqourice powder fra Johan Bülow
450 g frosne hindbær. 450 g frosne hindbær. Skulle holde fødselsdag og kage skal der jo til, tænkte at der skulle prøves noget andet end lagkage - så denne blev til
Selve blancmangen har jeg lavet af frosne jordbær og græsk 10% yoghurt. { Blancmange med jordbær og græsk yoghurt }400 g frosne jordbær400 g græsk youghurt 10%20 g Stevia Hermesetas (4 tsk)4 tsk Agar Agar pulver - vegetabilsk husblas(eller 4 alm. Bring de frosne jordbær i kog, tilsæt stevia og vaniljekorn, blend og opløs 2 tsk agar agar ( 2 stk husblas) efter anvisning på indpakningen
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.