S. t. æ. r. k. i. n. s. p. e. a. f. o. c. h. g. m. j. d. l. ,. u. å. ø. D. -. ". v. ). C. b. B. 2. 5. 0. 1. /. 3. M. (. P. y. T. H. L. F. J. V. 8. N. G. U. 6
M. i. n. m. a. d. h. v. e. t. r. s. g. f. o. æ. l. u. p. å. k. ,. j. y. b. J. ø. R. T. c. E. O. 1. 8. I. 5. 0. 2. F. 7. G. Æ. L. -. D. 3. 6. K. P. B. V. g
Finhak den hvide chokoladeog bland det sammen med kiksene. Beklæd den med bagepapir i bunden. *Man kan bruge de bær man har lyst til, vær dog opmærksom på nogenbær skal koges inden brug
Tilsæt æg og vand og kør det sammen - hæld dejen ud på bordet, så du kan samle den med hænderne. I dag havde vi nemlig besøg af et par af de udenlandske forskere fra mit arbejde med familie
Bærerne tages ud af fryseren (medmindre man bruger friske), og piskefløden piskes, hvorefter den græske yoghurt/skyr tilføjes med vaniljen og flormelis
Fin hak den hvide chokoladeog bland det sammen med kiksene. Beklæd den med bagepapir i bunden. *Man kan bruge de bær man har lyst til, vær dog opmærksom på nogenbær skal koges
flødeFriskeblåbærKagebundeMælkog smør lunes i en gryde, til smørret smelter. Her var en kvinde som have lavet en lagkagemed hyldeblomst ogblåbær creme, og ud fra hendes opskrift kom Mette Blomsterberg med hendes bud på en lagkagemed hyldeblomst ogblåbær creme
E. n. l. a. g. k. e. i. s. ". v. r. d. b. t. -. y. j. h. f. D. o. m. ø. c. u. ,. æ. p. K. å. L. O. T. I. 3. 2. x. 0. 4. S. M. A. 1. /. 6. 5. 7. ½. (. 9. %. ). C. F. R. H. B. V. é. P. N. J. G
L. a. g. k. e. m. d. c. h. o. l. b. u. n. ,. å. æ. r. -. j. s. f. i. D. y. t. p. P. ø. J. v. H. S. M. K. (. ). 1. T. 2. 3. I. x. 0. 4. 5. A. F. O. ½. 6. B. R. N. 9. %. 7. 8. V. /
Smør fem bunde medchokoladeflødenog læg alle seks bunde sammen. fløde op i en gryde, hak chokoladen groft og bland det i fløden, når chokoladen er smeltet tilsættes den revne appelsinskal
Hvis du savner lidt sol og sommer, er denne sommer mousse med asti og kølige friskebær skøn. Den skal gå sammen medfriskebær, derfor det da klart at den skal smag-godkendes
Citronen sørger for den syrlighed der er brug for, den hvide chokolade sørger for den søde del, og man er heldig hvis man lige får et stort stykke og birkesne kommer med en lille bitte, helt speciel smag og så selvfølgelig de fine prikker
Smør fem bunde medchokoladeflødenog læg alle seks bunde sammen. fløde op i en gryde, hak chokoladen groft og bland det i fløden, når chokoladen er smeltet tilsættes den revne appelsinskal
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.