Christian og jeg har forsøgt os ud i tomatdyrkningens kunst i år. Det er ikke fordi, vi fik frygtelig meget ud af det, men vi havde dog et par planter med San Marsano mini tomater, som gav helt pænt
Jeg har altid været glad for bagte kartofler med forskelligt fyld, så jeg synes det kunne være sjovt, at prøve at lave dem i en bite-size udgave til et tapasbord
Efter inspiration fra Slankedoktor. dk blev min version således. 1 kg kartofler i mellem store tern1 snack peber i tern4 tomater i tern1 stort rødløg i tern3 hvidløg hakket200 g frisk spinat2 tsk ingefær4 tsk gurkemeje2 tsk frysetørret chili krydderi2 dl boullionsaltolieLøget svitses i olie i stor stege eller wokgryde
4 pers. 4 bagekartofler. 150 gr. skinke i tern. salt, peber. 1½ dl. creme fraice 38%. ærter. 20 gr. revet ost. Skrub kartoflerne grundigt og lav et kryds i toppen
Om mig. Olga. Jeg elsker at lave mad og bruger meget af min tid på mad og alt hvad det indebærer. Jeg kigger altid efter ideer i min hverdag og bliver inspireret på mange måder, men falder selvfølgelig også nogle gange i den der vane med at lave de samme retter om og om igen - men det er nu også mest, når der er noget der smager ekstra godt
. Er du træt af kogte kartofler og synes du altid det bliver det samme tilbehør du får til dit kød. Så burde du prøve disse super gode parmesan kartofler med basilikum pesto