Bruger du køkkenmaskine skal du nu skifte over til din k-spade. Opskriften er med Swiss Buttercream Marengs, hvilket jeg næsten altid bruger som frosting på mine cupcakes
Jeg har et lidt mærkeligt forhold til pebernødder. Jeg elsker at julebage, og pebernødder bliver da også bagt hvert år, men det er rent og skær kun, fordi det er tradition
Click to share on Facebook(Åbner i et nyt vindue)Click to share on Pinterest(Åbner i et nyt vindue)Klik for at dele på LinkedIn(Åbner i et nyt vindue)Klik for at dele på Twitter(Åbner i et nyt vindue)Klik for at dele på Google+(Åbner i et nyt vindue)Click to share on Tumblr(Åbner i et nyt vindue)Click to share on Pocket(Åbner i et nyt vindue)Klik for at sende some-mail til en ven(Åbner i et nyt vindue)
Hindbær er for mig indbegrebet af sommer med sol, varme og is - og til en is hører der Hindbær Guf til - det smager bare så godt, så nu er det også kommet på en af mine cupcakes
Knu vandet fra husblasen og kom det i en skål med citronsaft og smelt det over et vandbad. Lækker syrlig og luftig citronfromage som mormor ville have lavet den
Jeg kan spise kikærter hverdagSom humus, i salat, i kødretter og nu også som erstatning for usunde snacksHar du lyst til at forsøge kommer opskriften her
- Opskriften stammer fra Annettes kager som har nogle rigtig fine ting på både blog og sin shop. Sørg for at tjekke dine kagers midte inden du tager dem ud af ovnene - det gøres bedst ved at stikke en tynd strikkepind eller en tandstik i midten, hvor der helst ikke skal sidde en helt våd dej på pinden når den tages op
Rør ingredienserne let sammen- og sæt til side. Og så fik jeg anledning til at afprøve en af mine julegaver, nemlig det her skønne tylle sæt, som jeg er så glad for
Sæt kuglerne på en bageplade med bagepapir - det skal være god afstand mellem dem. 1 time - gerne til dagen efter. Bag cookies midt i ovnen ved 175 grader i 16 minutter. Afkøl 15 minutter. 150-200 g valgfri chokolade (chips eller grofthakket)
Skær Sneakers-barene i mindre stykker, og læg dem i dejen. Peanuts (hakket)KaramelsovsCupcakes. Stil karamellen på køl, og hæld den over kagerne og pynt med peanuts
Men så kom dagen hvor jeg blev inviteret til fødselsdag hos de to sødeste små piger, der begge er kæmpe fan af Elsa og hele hendes Frost univers, så jeg så mit snit til langt om længe at gå fuldstændig glimmer-snefnug-amok og medbragte en ordentlig portion Frozen cupcakes, der heldigvis faldte i god jord hos både de små som store…
De kan også sagtens spises som muffins, uden pynt. Julede kanel cupcakes med cremecheese frosting. Jeg synes virkelig de er lækre, jeg elsker kanel så det er oplagt jeg skulle kreere sådan en cupcake
-. -. -. -. -. I. s. ø. n. d. a. g. v. r. e. S. u. p. B. o. w. l. ,. å. i. b. t. f. h. y. m. D. (. ). c. k. æ. C. F. A. E. 1. 4. 6. 0. 5. 3. /. 2. 9. j. K. 7. 8. T. N. R. J. M. *. H. ". P. L
Så er de klar til chokolademousse i midtenUdhul dine cupcake med en cupcake-udhulerFyld chokolademousse i hullet og dæk til med lidt af det overskydende kage
De af jer som følger mig på Instagram (@byjennip) har allerede set disse cupcakes. Det nemmeste er faktisk hvis I gør lige som jeg har gjort på billedet
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.