Jeg har igennem et stykke tid ventet på et godt tilbud på et vaffeljern med regulerbar termostat, da jeg har set alle de lækre vaffelvarianter Malou har fremtryllet
Jeg "opdagede" dem første gang da jeg arbejde i Meyers Bageri, men blev så ligeopfrisket om hvor lækre de er, da jeg besøgte CHARLES Artisan bread i London, hvor der lå massevis og råbte 'spismig', ligeinde på bordet i det lillebageri
Der blev ikke kun lavet lakridskarameller - det ville jo ikkelignemig. Når det kommer til kager og søde sager, så mener jeg bestemt ikke at "Less is more" men mere "More is better" Så jeg fik også lavet almindelige flødekarameller og chokoladekarameller
Ianledning af World Breastfeeding Week, og nu hvor jeg ikkerigtig har andet end baby på hjernen, så skal der en dejligopskrift på bloggen til alle de skønne ammende kvinder
Vi købte færdigsamlede lasagner på frost imassevis og varmede dem i ovnen. Man kan stadig få dem på den måde, men det er minerfaring at flere og flere laver lasagne selv fra bunden
Jeg har altidmassevis af bananer i fryseren. Jeg køber dem når de bliver sat ned fordi de er godt modne(men det er her de smager bedst), så skærer jeg dem iskiver og fryser dem ned
Efter nogle fede sommerhusdage iSverigesveganerparadis(is, yoghurter og oste imassevis. ), lavede jeg en mager og enkel linsegryde som afslutning på en dejligminiferie
Efterår er, hvis du spørger miglig med kanel og æbler imassevis. Jeg spiser for tiden æbler og gulerødder med kanel i stor stil, der er blevet kreeret æblekompot- og mos og müslienindeholder for tiden kanel og tørrede æbler
Dette gøres blandt andet ved hjælp af grøntsager imassevis. igen. Og den ser vildt lækker ud. Denne bog er for alle som elsker kage, men også tænker lidt på bikini sæsonen
På terrassen har vi masser af tomater og så har vimassevis af lækre jordskokker på vej. Så er vi allerede midtvejsi en ny uge – jeg synes ugerne flyver afsted for tiden
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.