4 - 5 personer500 g kyllingefilet1 porrer i tynde skiver6 tomater skåret i mindre stykker1 stor peberfrugt i tern2 gulerødder i strimler lavet med kartoffelskrælleren1½ dl vand½ dl fløde½ dl hvidvin1 boullionterning 2 fed hvidløgsalt og peber100 g gratineringsostfrisk revet parmesan350 g pasta - jeg brugte de fine båndreder
D. e. n. o. p. s. k. r. i. f. t. a. m. j. g. h. å. N. w. y. b. l. u. d. R. ,. ø. v. J. c. ”. –. -. O. (. 4. 2. ). 5. 0. æ. 1. 7. ½. K. H. S. E. T. F. 3
Da vi var på ferie i USA, fik vi en fantastisk ret med kødboller i tomatsovs. Jeg har prøvet at gøre dem kunsten efter, dog har jeg ikke helt ramt smagen, men disse blev nu ret gode
J. a. ,. j. e. g. k. n. l. i. s. å. o. d. t. r. ø. m. P. u. f. b. v. h. D. p. y. S. -. O. I. G. F. M. c. –. (. 3. ). 1. 5. 0. ½. 2. 7. 9. %. L. C. æ. B. A. 6
Jeg elsker denne ret, dog med lidt ændringer da jeg ikke er de største soltørret tomat - elsker. Mit resultat kom ikke til at ligne det på billedet men den smagte alligevel Gudeskønt
Denne pastaret hører til den i den absolut sunde ende. Den indeholder hverken ost, fløde eller bacon. Til gengæld har den naturligvis heller ikke den cremede smag, som de mere fede versioner har, men den er lækker og frisk, og et godt alternativ dertil