Vejrudsigten lover tilmed sol og varme langt hen i næste uge. Der skal bages boller og det bliver disse grove Squashboller som jeg også bagte i går morges
Start med at opløs gæren i vandetRiv squashen fint og bland med vand og gær, æg og olieHerefter tilsættes solsikkekerner, hørfrø, havregryn, grahamsmel og saltMæt dejen med hvedemelDejen æltes til den er fast – den må ikke blive for tørSæt dejen til hævning i en time et lunt stedNu slås bollerne sammen
Start med at opløs gæren i vandet. Herefter tilsættes solsikkekerner, havregryn, grahamsmel og salt. The post Squashboller appeared first on sunderehverdag blog
Efter en dag, hvor den bare har stået på regn udenfor hele dagen, er der næsten ikke noget bedre end at slutte dagen af med lidt hyggebagning sammen med prinsessen
Et skønt brød med en god sprød krumme. Rør gæren ud i vandet sammen med surdejen. Tilsæt dernæst resten af ingredienserne (hold igen med lidt af hvedemelet, til du ved hvor klistret dejen bliver)
hvid hvede (tilføj mere hvis dejen tillader det)Pensel med yoghurtDrys med kerner efter eget valgBland hvid hvede med speltmel og tørgær i en skål og stil den til side
Solsikkekernerne ristes på en pande til de er gyldne. 2 dl solsikkekerner. 2 dl solsikkekerner. Den her opskrift har jeg fået af kantinepersonalet på mit arbejde - solsikkerne var på vores salatbuffet og dem blev jeg altså nødt til selv at lave
Det her er muligvis de bedste pølsehorn, jeg har bagt (og smagt), og så er de heldigvis lavet med gode sager og er perfekte til madpakken eller en hurtig frokost/snack på farten
Jeg har brugt rosenkål, som jo er en lidt udskældt grøntsag, men du kan sagtens bytte den ud med spidskål, hvidkål, rødkål eller andet, hvis din aversion er for stor
Tag derefter gryden af varmen og lad smørret smelte sammen med havregrøden. Kom melet i lidt efter lidt, med en rørmaskine (jeg brugte dejkroge) - dejen skal være lidt klistrende når alt melet er blandet i
Lækre, luftige boller med revne gulerødder og masser af solsikkekerner. solsikkekerner. Rør gøren ud i mælk og tilsæt sukker, salt, æg, solsikkekerner og gulerødder
Skønne boller, som smager super godt med mælkefrit tandsmør eller med kokosolie. Strø solsikkekerner over brødet, og tryk dem forsigtigt ned i dejen, så de sætter sig fast
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.