med krydderier. Tag et ildfast fad og hæld lidt bechamelsovse/ostesovs i bundet og kom squash plader ovenpå, dernæst sovs, bechamelsovse/ostesovs og squash plader og sådan bliver du ved til der ikke kan være mere i fadet
Det var på sådan en dag, at jeg opfandt disse frikadeller, fordi vi havde en skål med færdig tilberedt couscous stående i køleren fra dagen før, hvor jeg havde lavet alt for meget til en salat
Så prøv retten på en kødfri mandag, eller hvis du får en vegetar som gæst. Med tanker på henholdsvis dyrevelfærd og klodens ressourcer afprøver jeg dage, hvor vi ikke spiser kød
Og det er vist ikke første gang, at jeg skriver det på bloggen… Det er nok en af mine (mange) livretter, fordi de bare kan laves i så mange forskellige versioner og kan fyldes med præcis det, som køleskabet skulle byde på
Falafel forbindes ofte med fastfood, det er de også, men den sunde af slagsen. Er du vegetar og har du skøre negle, tyndt hår og føler du, at musklerne er ved at falde af knoglerne, så lider du måske af proteinmangel
Start med et lag fyld, lasagneplader og sauce og herefter det samme igen. Efter at have ledt efter opskrifter på nettet, på vegetarlagsagnemed linser, og ikke fundet noget der lige passede mig prøvede jeg mig lidt frem, hvilket blev til denneopskrift
Heldigvis havde jeg denne omgang vegetariskelasagne i baghånden, som jeg lavede for en måneds tid siden og først deler nu, da den ikke rigtig passede ind sammen med al julemaden
V. e. g. t. a. r. p. i. z. m. d. s. l. o. b. h. ø. v. k. æ. ,. n. f. u. å. J. y. j. 2. P. 5. 3. 1. ½. 0. T. (. ). &. F. B. G. O. N. L. D. K. S. c. /. s g
Jeg har gang i en masse spændende projekter, som jeg glæder mig til at dele med jer. Den ene nyhed er blandt andet, at jeg så småt skal til og i gang med en ny kogebog
Jeg er dog vild med kombinationen af aubergine og kikærter og har derudover tilføjet blandt andet kartofler, tomat og masser af smag fra blandt andet spidskommen, chili og røget paprika
Nemlig en fast ugentlig vegetardag. I denne uge lavede jeg sprøde majspandekager med fyld af friske spinatblade, danske champignon, rød peberfrugt, forårsløg, hvidløg og lidt revet mozzarella
Eller brug dem kolde som vegetarpålæg eller i en sandwich. Efter min mening skal en falafel være sprød udenpå med en blød fast konsistens indeni (lyder vist lidt selvmodsigende
Kommentarer
torstenmenzel
Smager fantastisk, også selv om man er en "bøf mand". Syntes den skal have lidt højere temperatur til slut, så osten bliver gylden.
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.