Salater

Salater

  • 14 Opskrifter
Kyllingesalat

Kyllingesalat

En klassisk salat der lige har fået et lille pift, lækkert til en sund aftensmad eller frokost. 4 Pers
Verdens bedste salat!!!

Verdens bedste salat!!!

… og det er en måltidssalat. Jeg er blevet fuldstændig hooked på bacon og kylling – det er jo ikke noget nyt, at de to ting er GUDE-sammensætning, men som gammel vegetar, er jeg alligevel lidt overrasket
kartoffelsalat m/karry dressing

kartoffelsalat m/karry dressing

K. a. r. t. o. f. e. l. s. m. d. k. y. i. n. g. ,. h. ø. b. p. u. D. v. j. 2. 3. /. æ. å. H. -. R. 1. S. M. V. n l
Salte citroner

Salte citroner

M. a. s. e. r. f. C. i. t. o. n. D. l. c. u. p. æ. k. b. g. m. d. v. å. j. h. y. N. ø. J. ,. S. L. (. I. ). T. 1. 5. -. P. 2. G. e l
Rødbedesalat med syrlige æbletern

Rødbedesalat med syrlige æbletern

Rødbede er en grøntsag, som vi ikke er så gode til at anvende herhjemme. Mange finder rødbede kedelig og besværlig at håndtere
Hjemmelavet hummus

Hjemmelavet hummus

Jeg er vokset op med hummus. Min bonusmor er fra Libanon, og der er derfor altid blevet serveret hummus i rigelige mængder for mig - og selvfølgelig altid af bedste arabiske kvalitet (
Rødbedesalat med belugalinser og æble

Rødbedesalat med belugalinser og æble

Denne salat er en af favoritterne hjemme hos os lige fortiden. Den er dejligt frisk og smuk at se på. og så smager den bare rigtigt dejligt
Fatoush (Libanesisk salat)

Fatoush (Libanesisk salat)

Denne farverige sprøde salat er en libanesisk salat, som mange libanesere slet ikke kan undværre når den hellige måned Ramadan begynder
Libanesisk tabbouleh

Libanesisk tabbouleh

Libanesisk tabbouleh er en meget aromatisk salat, hvor det grønne er det dominerende. Det her er en af mine yndlings
Tzatziki

Tzatziki

Tzatziki. Opskrift tzatziki græsk.  . Ingredienser. 250 ml græsk yoghurt. ½ økologisk agurk. 2 fed hvidløg. 1 spsk
Tabouleh

Tabouleh

Tabouleh. Opskrift Tabouleh salat Bulgursalat fra mellemøstenIngredienser. 1 kop bulgur3-4 tomater2-3 forårsløgSaften fra 1 citron1 bundt persille¼ kop Olivenolie3-4 blade frisk mynteSalt