Så er der ved at være overskud på den personlige konto igen efter en uges tid på dansk jord. Jeg havde helt glemt, hvor meget tid det dersens arbejde egentlig tager - der er godt nok ikke meget dag tilbage, når man først kommer hjem lidt i fem og er møgtræt og jetlagget
225 g margarine. 400 g sukker. 4 æg. 375 g hvedemel. 50 g havregryn. 2 tsk. natron. vaniljesukker. 1 1/4 dl tykmælk. 500 g Rabarber (skæres i små stykker)
Forleden havde min gode veninde Doris lavet gulerodsbrud til at tage med på camping. Jeg blev ret inspireret af dem og blev nødt til at lave nogle her til aften til pigernes madpakker - jeg ved ikke om det er efter samme opskrift, men de her belv i hvert fald skønne
De her ostestænger er helt tilbage fra min barndom og har altid været min yndlings snacks - man skal nok ikke lave dem for tit, for de er vist ikke slankende
Nu har jeg efterhånden haft den her blog i et par år og til min store overraskelse har jeg ikke lagt opskriften på fødselsdagsboller ind - det er da vildt mærkeligt, da det er en opskrift jeg bruger mindst 5 gange om året, d a vi er 5 i familien, men helt sikkert også oftere
50 g gær5 dl håndvarmt vand325 g fuldkornsspelt mel300 g hvedemel1 tsk groft salt1 tsk honnin3 spsk olieGæren opløses i vandet, olie, salt og honning tilsættes
1 hel squash2 gule peberfrugter2 røde peberfrugter20 cherryblommetomater2 store rødløg3 spsk oliefrsik timian2 fed hvidløgsalt og peber100 g feta i blokGrøntsagerne rengøres og skære i mindre passende stykker - tomatern i halve og squashen i tynde halverede skiver
Fordej. 160 g italiensk hvedemel1 dl vand20 g gærGærne opløses i vandet og melet køres i med en håndmixer med dejkroge-dejen stilles i køleskab i en skål dækket til med film