Jeg stødte på en gang "holdbarhed-udløber-meget-snart-frosne bønner" i fryseren den anden dag og kom i tanke om, at jeg gang på gang set andre madbloggere rose bønnefritter til skyerne og at jeg hver gang har tænkt, at det måtte jeg simpelthen prøve, for hvor gode kunne de her bønner lige være
)JAMIEOLIVER TOMATSALAT1 kg. Moderskibet over alle tomatsalater. sådan står denne tomatsalat beskrevet på the foodnetwork og hold nu da op jeg må tilslutte mig, for mums den er bare god
Tommi lavede bøfferne efter en opskrift fra min "Middag med Jamie"-bog. Den anden dag fik vi burgere, da jeg købte nogle lækre grove burgerboller i ABC
Jeg er vild med den agurkesalat. Dette indlæg blev udgivet i Lidt af hvert, Opskrifter, Mad fra haven og tagget Opskrifter, agurkesalat, thai agurkesalat
Dryp dressingen over agurkesalaten. Skær agurkerne i grove stykker. Det kan gøres ved at man skære skrå stykker af den hele agurk, og drejer agurken en kvart omgang inden man skærer igen
1 agurk. 2 dl eddike. 1 dl sukker. 2 spsk. salt. ½ tsk peber. Skær agurken i tynde skiver, brug evt. et mandolinjern, eller hvis du ikke har det - en ostskærer
Det er vist så meget sagt, at kalde det en thailandsk agurkesalat, nu hvor den både indeholder danske radiser og persille - men hvad pokker, det smagte virkeligt lækkert uanset oprindelse
Drivhuset bugner af skoleagurker- og vi spiser agurkesalat i store mængder. Har du sådan en gammeldags ostehøvl liggende i skuffen – så er det med at få støvet den af, for så er det rigtig hurtigt at snitte den ene agurk efter den anden, til den lækreste hjemmelavede agurkesalat
Den klassiske agurkesalat smager bare bedst når den er hjemmelavet og koster det samme at lave selv end købe udgaven der for det meste er helt smagsløs hvilket ikke er til at forstå når nu det er så nemt
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.