På fredag er vinteren officielt slut, og med lidt held følger temperaturen med. Det gør underværker for både immunforsvar og energiniveau på denne tid af året
- og startskuddet har lydtIdag startede Peter og jeg nemlig op på den berømte og/eller berygtede kålsuppekur, som jeg fortalte jer om for en del dage siden
At have et par kilo eller mere for meget på sidebenen, har altid været noget jeg har kæmpet med. toastbrød med pålægschokolade ind dagligt, uden de store konsekvenser på vægten
Man spiste kålsuppen for helbredets skyld. Påsken er også den tid på året, hvor hønsene atter lægger æg - og derfor kunne man smovse lidt mere end sædvanligt
Og det feder jo ikke at kigge på billedet. Så hvis det kan tage noget af trangen til søde sager, at være med på en kigger, syntes jeg faktisk, at jeg er til stor hjælp, for alle os der tæller kalorier og mest er på kålsuppe
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.