Når der er en ½ timetilbagetilsættesfløden, som varmer medi den sidste halve time. Jeg har haft disse store koteletter liggendei fryseren i et stykke tid og har ikkerigtigvidst hvad jeg skulle stille op med dem - så fik jeg den ide, at de måske kunne langtidssteges, så det har jeg prøvet at gøre sådan her
Kom risenei kogende vand med salt. Begynd og slut med et lag fars. Græsk farsbrød er også en af de retter jeg har haft lavet gennem mange år - og opskriften stammer fra de gamle Karolinebøger
Citronskrællenrivesfint og blandes med krydderurterne. Kartoflerne skrælles og skæres i halve. Med en finger løsnes skindet på den hele kylling - pas på det ikke flækker
Friskpasta. Varm en stor pande op medolien og tilsæthvidløgene som er skåret i tynde skiver. Den her op skriftfik jeg i et supermarked iFlorida, hvor der stod en dame og lavede retten til smagsprøver
Jeg serverede friskpasta og en god tomatsauce samt friske grøntsager til. Kyllingestykkerne krydres medhvidløgssalt og peber og tilsidstviklesserranoskinkenomkring
Jeg kiggeraltid efter ideerimin hverdag og bliverinspireret på mange måder, men falder selvfølgelig også nogle gange i den der vane med at lave de samme retter om og om igen - men det er nu også mest, når der er noget der smager ekstra godt
Jeg kiggeraltid efter ideerimin hverdag og bliverinspireret på mange måder, men falder selvfølgelig også nogle gange i den der vane med at lave de samme retter om og om igen - men det er nu også mest, når der er noget der smager ekstra godt
Pastaretten har en skøn smag af røget laks og er derudover også fyldt med masser af friskspinat, hvilket alt sammen er vendt i den lækre cremedericottaostmed et lillekick fra chiliflagerne og masser af friskkværnet peber, citronsaft og -skal
Vend pastamedfløde, lakse stykker og peberfrugt. friskpasta. Kom pastaen på en varm pande. Og du kan nemt skiftelakse stykkerne kan ud medkylling eller en anden form for kød
Dette er en av de beste fiskerettene jeg har klasket sammen på mange mange år, den slår til og medmin elskede spicy torskepanne som så langt har vært min største fiskemiddagfavorittIkke bare smaker den helt himmelsk og ser super fristende ut, den er bare så utrolig enkel å lage at det skal mye til før du kan feile på denne
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.