Spareribs i barbecuemarinade, oksesteaks marineret i olie, hvidløg, rosmarin, salt og peber, kyllingefilet marineret i olie, hvidløg, ingefær, soya og honning og til sidst gode tyske "krauter" slagterpølser
Spareribs er fantastiske, når de er lavet på ben af god kvalitet og med en hjemmelavet marinade. Trods det kummerlige forårsvejr er grillsæsonen igang, og så skal man have gang i de klassiske BBQ-discipliner
Grill Kylling på Rotisserie. Grill Kylling på Rotisserie. Kom kyllingen på spiddet (følg instruktionen fra fabrikanten) og varm grillen op til 200 grader, sæt kyllingen over og sæt rotisseriet igang med at køre, luk låget og lad stå i 65-75 min
Gør benene klar, fjern den hinde der sidder på bagsiden og læg benene i et stort fad. Fordel marinaden over benene, så de er godt smurt ind på alle sider
tykke skiver på langs, pensl dem med en god mængde olivenolie på begge sider drys salt over. Sommeren skriger grill og hvad er bedre nu man har startet kullene op end at grille salaten og få den røgede smag frem
Når benene er kogt grines marinaden på og de kan nu grilles eller steges på panden. Jeg elsker spareribs og så lige et par frilandsfætre her igår i køledisken
Sweet potato fries laves ved at skrælle kartoflerne, som derefter skæres i stave på ca. Tør ribbenene nogenlunde af for marinade, da det – som billedet også antyder – har tendens til at brænde på, og grill dem i 7-8 minutter på hver side sammenlagt. 15-20 minutter, hvorefter parmesan drysses over og de får en omgang grill til de er sprøde og gyldne. American, fries, potato, spareribs, sweet 4 personer
De bliver bedst på en grill, men står du ikke lige og har sådan en, så kan de også steges i en ovn. Med mindre du bor på et lille lorte kollegie hvor ovnen er på størelse på en micro ovn
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.