Efter vi fik rispilaf for noget tid siden har jeg haft lyst til at prøve igen. Jeg er helt vild med at der er så mange smagsnuancer i én ret som kan spises med en gaffel
I. s. i. d. t. e. u. g. l. a. v. j. n. o. m. r. b. k. y. ,. h. c. D. p. f. å. H. (. ø. ). æ. J. O. ". -. C. 4. ½. S. G. T. U. B. '. R. 2. 3. 1. 5. 7. P. N. 0. L. K. V. w. E. z. 6. A. M. 9. ) g
de stegte rismed lidt frisk persille eller basilikum. Kom risene på panden, og hæld saucen henover. Steg dem i lidt olie på en pande eller i en wok sammen med hvidløget
J. e. g. h. a. r. t. p. n. f. o. s. ø. m. i. d. l. ,. u. æ. j. k. D. c. y. v. å. M. R. -. x. 1. 0. A. S. C. z. 2. I. (. ). 8. ½. 5. b. F. K. 3. V. 4. T
Anret de stegte rismed agurk og lime og spejlæg på toppen. (mængde er efter smag, men regn med ca. Stegte ris er en favorit blandt de sarte maver og børnene på besøg i Thailand
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.