salt og peber - der skal ikke for meget salt i, da skinkenog osten er salte i sig selv. Alle ingredienserne røres sammen og fyldet til den enkelte tærte røres i
A. f. t. e. n. s. m. a. d. r. k. l. i. v. g. T. æ. p. o. F. ø. y. b. ,. 2. u. h. å. D. 0. -. 3. (. ). L. j. 6. E. O. 4. I. 1. 5. /. Æ. C. V. c. 8. S. R. K. P. B
Spinatpandekager m. Den er egentlig meget klassisk, altså, det er jo ikke første gang man hører om en skinke-/porretærte, men det er bare som om, at denne her er lige lidt meget snasket, lidt mere smagsfuld og bare lidt mere lækker
Og der skal fandengalemig ikke gå noget til spilde herhjemme, så der røg tærter på bordet. Efter en omgang tortellini med fløde, figner, spinatog valnødder (opskrift her) var der – sjovt nok – fløde, figner, spinatog valnødder i overskud
Suppler gerne tærtenmed råkost og et par pikante kyllingebryster (hvis den bruges til aften). Dejen æltes sammen med vand og æg, hvorefter den stilles på køl en times tid
For mig, der er vokset op medkogt torsk og senere gerne spiser en god, rød steg, er sådan en nytårsmiddag medskinkeogspinat meget anderledes, men når man først har smagt retten, er man ikke i tvivl om, hvorfor den er så højt elsket
Det blev til en madtærtemed kartofler, og kødet koldt i skiver ved siden af. Kunne godt have valgt at skære kødet i tern og komme det i tærten, men så regulært og mørt kød er næsten synd at "skjule" i en tærte
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.