Nu tilsættesfløden, hønseboullionen, peber ogchilisauceog det hele står ogsimreri ca. Løgene svitsesi fedstoffet og når de er blevet lidtgennemsigtigetilsættechampignonerne, som er skåret iskiver
Jeg kiggeraltid efter ideerimin hverdag ogbliverinspireret på mange måder, men falder selvfølgeligogsånogle gange i den der vane med at lave de samme retter om og om igen - men det er nu også mest, når der er noget der smager ekstra godt
Jeg kiggeraltid efter ideerimin hverdag ogbliverinspireret på mange måder, men falder selvfølgeligogsånogle gange i den der vane med at lave de samme retter om og om igen - men det er nu også mest, når der er noget der smager ekstra godt
Tilsæthvidvinogkog alkoholen fra, hvorefter bouillontilsættes sammen medfløde. Skru ned og lad simre et par minutter, hvorefter der smages tilmed salt og peber
Jeg har lavet den både medtigerrejerogkylling, og begge dele fungerer upåklageligt. Retten er utrolig let, tager ingentid at lave, og så smager den ovenud fantastisk
Tilsætfløden, rejerne, kammuslingerne, salt, peber og oregano og varm det godt igennemtil rejerne tager røde - dogikke for længe for hvis rejerne får for meget bliver de meget kedelige
Kom flødeog tomatpure i, og smag tilmed salt og peber. Smagen af fløde, tomat, chorizoogchampignon er skøn sammen med løgene, pastaenog den mikro smule chili der er i
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.